OQ Fashion

 

 

The PANGMASHI YENKONG FOUNDATION steunt 26 weeskinderen in Baba 1, een klein koninkrijk in het land Kameroen. Weeskind zijn is sowieso niet makkelijk en al helemaal niet in een arm land waar de kansen op een mooie toekomst voor kinderen uit gebroken families minimaal zijn. Voor zo'n toekomst is scholing heel erg belangrijk. Deze Kameroenese Stichting helpt een aantal weeskinderen aan een opleiding en geeft hen een menswaardig bestaan. De stichting staat voor een aantal uitdagingen, zoals het betalen van schoolgeld, boeken, voeding, gezondheidszorg en huisvesting. Het is de wens van de stichting om samen met hulp van welwillenden, 'een menswaardig leven' en 'een stem' te geven aan deze stemloze kinderen.

Vindt u dit ook een mooie gedachte? Informatie is verkrijgbaar bij OQfashion en wij vertellen u graag hoe u de stichting kunt steunen.

 

Daarnaast steunen Jan en Sybille Joustra een gezin in Kameroen, met twee albino zusjes. Albino's hebben het in Afrika erg moeilijk. Traditionele 'toverdokters' geloven dat albino's magische krachten bezitten; lichaamsdelen van albino's kunnen je rijk maken, daarom wordt er jacht op hen gemaakt en zijn ze hun leven niet veilig.