OQFashion is vanaf 6 juni permanent gesloten. Hierna vindt u de nieuwsbrief waarin staat waarom. Wij bedanken u allemaal voor uw jarenlange komst naar onze fijne buurtwinkel.
Het ga u goed.

 

Hartelijke groet, Sybille en Jan Joustra
 

 

 

WIJ GAAN STOPPEN OM VERDER TE GAAN....

 

Op 6 juni 2001 ging mijn lang gekoesterde wens in vervulling: de opening van onze damesmodezaak OQfashion! We hebben hard gewerkt om al die jaren te blijven doen waar wij goed in zijn: in een persoonlijke sfeer met fysiek contact klanten voorzien van mooie kleding en een eerlijk advies. Dit is altijd succesvol geweest.

Afgelopen jaar is door de komst van Covid-19 de wereld in een digitale stroomversnelling geraakt: op allerlei gebieden hebben steeds meer mensen, al dan niet noodgedwongen, hun toevlucht “online” gezocht. We hebben gemerkt dat de klantenkring die onze manier van fysiek ondernemen fijn vindt kleiner is geworden ten opzichte van de groep mensen die ook op internet winkelt. Dus moeten wij gaan investeren in nieuwe technologie en meedoen in een ontwikkeling die voor ons niet gaat brengen wat wij de afgelopen jaren op het persoonlijke vlak hebben gehad. Dit past niet in onze toekomstplannen en daarom hebben wij besloten dat wij een voor ons mooi tijdperk van 20 jaar OQfashion gaan afsluiten en ons gaan richten op nieuwe dingen. 

 

´╗┐Op 6 juni 2001 openden wij de deur van OQfashion.

 

Op 6 juni 2021 bestaan wij 20 jaar en gaan wij onze deur sluiten.

 

Op deze plaats willen wij u bedanken voor uw jarenlange trouwe komst naar onze gezellige buurtwinkel.

 

We nodigen u van harte uit om de komende weken te genieten van mooie kortingen op mooie kleding. Uiteraard worden de geldende coronamaatregelen in acht genomen en kunt u veilig winkelen bij ons.

 

 

Lieve groet,

Sybille en Jan Joustra

 

 info@oqfashion.nl 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://denuk.nl/meer-dan-60-procent-van-onze-kleding-bestaat-uit-plastic/

 

Je kunt de plastic soep in de oceaan negeren, maar de Walvis niet

 


Plastic walvis in Utrechtse singel trekt veel bekijks

Bron: Universiteit Utrecht - Robert Oosterbroek